GLYNDE RESIDENCE

Glynde Residence

A wholistic approach to a new property outdoor landscape. We proposed a contemporary, stylish, unique yet easy-care garden for our clients based on their living style and characters.

For the front yard, a customized laser-cut steel-framed wood-look aluminium front gate with LED house number and the matching aluminium timber slab fence with concrete wall footing come together with a unique, contemporary and welcoming entry. Outside of the concrete wall, a row of the snake plants added an aesthetically appealing pattern to the front yard elevation.

According to the brief, the client wanted a veggie garden but also had concerns of the messy look after a long time. We strategically designed a few raised garden beds in the corner of the front yard not only to keep the gardening area clean and tidy but to leave more space in the narrow backyard for the client to enjoy.

For plants, the client wanted an allergy-friendly but modern, beautiful and easy-care garden. We deliberately selected plants that are allergy-free, lushy as well as low-maintenance for her.

Location Adelaide, South Australia
Client undisclosed

Collaboration N/A

Photography N/A

SHARE PROJECT


YOU MAY ALSO INTERESTED IN:

  • WATER TANK MURAL
    Pimpala Rd, Onkaparinga Hills