BURNSIDE RESIDENCE

Burnside Residence

Given an opportunity to design a  small rectangular backyard with a decent level difference, MDG have delivered a stunning, delicate, contemporary friends entertainers’ dream. Breaking the space into two dedicated terraces offers a casual entertaining space with a built-in curved seating, fire pit, outdoor dining space with an all-weather shelter, outdoor kitchen, and feature screen providing privacy yet greening the boundary.

An eye-catching three-level waterscape design features a top bubbling rock with water falling into a middle elegant infinity-edge water pond cascading run into the bottom, “a rockery pool with three mountains”. Giving the garden a sense of tranquillity, the water feature provides multiple views from all onlooking rooms, alfresco and within the garden.

Location Adelaide, South Australia
Client undisclosed

Collaboration N/A

Photography N/A

SHARE PROJECT


YOU MAY ALSO INTERESTED IN:

  • LAMBERT ST RESIDENCE
    Lambert St, Joslin SA